Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı'da sabah işe gitmek isteyen vatandaşlar gördüğü çöl tozları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

        Çankırı'da vatandaşlar sabah iş yerlerine gitmek için dışarıya çıktıklarında araçların üzerinde belirgin halde görünen sarı tozların nedenini merak etti. Sarı tozun nedenini araştıran Zihni Seyhan, "Sabah kalktığımda arabanın üzeri hep toz olmuş. Biraz çamur biraz toz. Bu daha temizlenmiş hali. Diğer arabalarda da var gördüğüm kadarıyla. İnternetten kısa bir araştırma yaptım. Bu ülkenin belirli yerlerinde yağan bir şeymiş. Sarı toz bulutu diyorlar, sarı çamur diyorlar. Aslında Çankırı'mızın havası da temiz ama neden olduğunu anlamış değilim. Sağlık açısından kötü bir şey değil diye düşünüyorum. Bu sene de Çankırı'ya bir damla bile kar yağmadı" dedi.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının dün gece saatlerine kadar Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak çevrelerinde etkili olmasının beklendiği uyarısı yapılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa