Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağaç Dikme Haftası'nda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan köşker, Balçık Ortaokulu'nda düzenlenen bin fidan dikim törenine katıldı.

        Ağaç Dikme Haftası sebebiyle Gebze Balçık Ortaokulu'nda fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. 'Bin' fidanın dikildiği etkinliğe Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, belediye meclis üyeleri, Balçık Köyü Muhtarı Ayhan Gülşen, öğrenciler, öğretmenler ve bölge sakinleri katıldı. Mehteran takımı tarafından bir gösteride yapılan programda 'bin' fidan dikildi.

        Program öncesi bir selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Köşker, "Yeşil önemli, dünyamızın geleceği için ağaçlar çok önemli. Bugün diktiğimiz ağaçlar sayesinde gelecek nesiler bizlere dua edecek inşallah. Bugün bin fidan dikeceğiz ve ilerde o ağaçların büyüdüğünü gördüğümüzde ne kadar güzel bir iş yaptığımız daha iyi anlayacağız" dedi.

        Tek hedeflerinin çocuklara daha güzel bir gelecek inşa etmek istediklerini belirten Kaymakam Güler ise, "Artık bahar geldi ve toprak uyandı. Ağaçlar çiçek açıyor, inşallah çocuklarımızın da yüzler hep böyle çiçek gibi gülümser. Tek derdimiz gayemiz çocuklarımıza daha güzel bir gelecek inşa etmek. Devletimiz sağ olsun en iyi şekilde eğitim almalarını sağlıyor. Vatanın savunmasında şehit düşen askerlerimize, polislerimize ben bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor hepinizi Allah'a emanet ediyorum" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından protokol ve öğrenciler birlikte fidan dikimini gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa