Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ELAZIĞ'ın Baskil ilçesi Kuluşağı köyünde bir ineğin dün akşam saatlerinde doğurduğu çift başlı buzağı, 10 dakika yaşayabildi. Veteriner hekim Mehmet Kaplan, bu tür vakaların yaşama şanslarının fazla olmadığını söyledi.

        Baskil'in Kuluşağu köyünde hayvancılıkla uğraşan Koray Saklak, ineğinin doğurması için dün akşam saatlerinde ilçede veterinerlik hizmeti veren Mehmet Kaplan'a haber verdi. Veteriner Kaplan'ın kontrolünde inek çift başlı buzağı doğurdu. Çift başlı olarak doğan buzağı 10 dakika sonra öldü. Veteriner hekim Mehmet Kaplan, sık rastlanmayan bu doğum olayı ile dünyaya gelen canlıların yaşama şanslarının çok az olduğunu belirterek, "Bu tür vakaların yaşanması oldukça zor. Bizler de çok şaşırdık. Çift başlı yavru buzağı doğumdan sonra ancak 10 dakika yaşayabildi" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa