Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AMASYA'nın Merzifon ilçesinde, 2016 yılında, Mardin´de polis zırhlı aracının geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerce yola önceden döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Kubilay Er (25) ile tüm şehit için mevlit okutuldu.

        Mardin- Diyarbakır yolunun Üçyol mevkisinde, 2016 yılında, PKK'lı teröristlerce yola önceden yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Er ve tüm şehitler için Merzifon'da mevlit okutulup, dua edildi. Programa Vali Osman Varol ile eşi Funda Varol, Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale ile eşi Ruşen Demirkale, Belediye Başkanı Vekili Cengiz Erdem, İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit ile eşi Gülden Akşit, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Arslan, şehidin babası Hüseyin ve annesi Ayşe Er ile Merzifonlular katıldı. 

        Programda Amasya Müftüsü Keşvelioğlu tarafından şehit Kubilay Er başta olmak üzere tüm şehitler için dua yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa