Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Beyşehir İlçesi Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları Regaib Kandili münasebetiyle ziyaret ederek, kandillerini tebrik etti.

        Hasta ve hasta yakınlarına "geçmiş olsun" dileklerini de ileten Özaltun, hastalara Kur'an-ı Kerim ve seccade hediye etti. Özaltun, kendisine eşlik eden Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve meclis üyeleri ile birlikte hastanenin servislerinde yatan hastaları odalarında ziyaret etti. Hastalara ve yakınlarına acil şifalar dileğinde bulunan Özaltun, içerisinde birer Kur'an-ı Kerim ve seccadenin yer aldığı hediye kutusunu verdi.

        Özaltun, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Bu mübarek gecede hasta yatağında dua bekleyen hemşerilerimizi hep birlikte ziyaret ettik. Kendilerine hediyelerin en güzeli olan yüce kitabımızı ve seccademizi hediye ettik. Kandillerini tebrik ederek, Rabbimizden acil şifalar diledik. Bizler için de dua etmelerini istedik. Bu münasebetle, ilçemizdeki, ilimizdeki, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin kandilini tebrik ediyoruz. Tüm dünyada yaşayan mazlum kardeşlerimizin de Allah'ım yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

        Başkan Murat Özaltun, Regaip Kandili dolayısıyla Eşrefoğlu Camisi'nde düzenlenen kandil programına da katıldı. Özaltun, kılınan namaz sonrası çıkışta vatandaşlarla bir araya gelerek kandillerini tebrik etti. Beyşehir Belediyesi tarafından da kandil dolayısıyla cami önünde vatandaşlara ikram çeşmesi aracılığıyla sıcak süt ikramında bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa