Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi'nin Haydi Bisikletle Okula Projesi kapsamında ortaokul 1. sınıf öğrencilerine bisikletleri teslim edilmeye devam ediyor.

        Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Şehit Selçuk Gökdağ Ortaokulu'nda düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde 185 öğrenciye bisikletleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından verildi. Şehit Selçuk Gökdağ, İbni Sina İmam Hatip ve Yunus Emre Kız İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin büyük sevinç yaşadıkları bisiklet dağıtım törenine Başkan Doğan'ın yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcıları Havzullah Yaydemir, Nurullah Yılmaze, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Sibel Saraç, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Ersin Alpaslan, okul müdürleri, öğrenciler ile veliler katıldı. Şehit Selçuk Gökdağ Ortaokulu Müdürü Ahmet Gürkaş yaptığı konuşmada, "Belediye Başkanımızın bisiklet projesi Türkiye'ye örnek oldu. Başkanımız sayesinde on binlerce öğrenci bisiklete kavuştu" dedi.

        Daha sonra söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, "Türkiye'de hatta Dünya'da yapılamayan bir işi yapıyoruz. Yıllardır öğrencilerimize bisiklet, basketbol topu, tablet dağıtıyoruz. Bisiklet sağlık demektir. Sık sık bisiklet kullanın. Bisiklet kullananların daha mutlu olduğu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Milletin kuruşunu ziyan etmiyoruz, yine millet için harcıyoruz. Haramı helali bilerek çalışıyoruz. Bu makamların geçici olduğunu bilerek, hoş bir seda bırakmak için çalışıyoruz. Hizmetlerimizle şehrimiz her geçen gün dünden daha iyi oluyor. Hiçbir ayrım yapmadan, herkesin belediyesi ve belediye başkanı olarak sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyorum" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa