Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi ve Belediyespor Basketbol Takımı'ndan toplam 13 öğrenci, Erasmus Gençlik Köprüsü Diller ve Kültürlerimiz projesi kapsamında Almanya'nın Berlin kentine gidiyor. İtalya, Bulgaristan ve Almanya'dan öğrencilerin katılacağı projede, Türkiye'yi Burhaniyeli gençler temsil edecek.

        Öğrenciler, 25 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Berlin'de müzik, dans, drama, film ve fotoğrafçılık konusunda eğitimler alacak. Projenin gala gecesinde, diğer yabancı öğrencilerle birlikte bir müzikal sahneleyecek olan Burhaniyeli ekip, Almanya yolculuğundan önce Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ı makamında ziyaret etti. Başkan Uysal, öğrencilere başarılar dileyerek, "Bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinizden şüphemiz yok" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa