Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'ın Sason ilçesinde köy okullarında lastik ayakkabı giyen 40 öğrenciye İstanbul'da ikamet eden Sasonlu İşadamı İsmet Uçar tarafından ayakkabı ve çorap yardımı yapıldı.

        Sason ilçesine bağlı İncesu, Dereköy, Tatlıca ve merkezde bulunan Yunus Emre ilkokullarında okuyan maddi durumu düşük 40 öğrenciye ayakkabı ve çorap yardımı yapıldı. Hayırsever İşadamı İsmet Uçar, doğup büyüdüğü ilçede halen lastik ayakkabı giyen öğrencilerin olduğunu öğrenince çok üzüldüğünü belirterek, bu öğrencilerimize yönelik yardımlarının devam edeceğine ifade etti.

        Gönderilen ayakkabıları giyen öğrencilerin çok sevindiğini belirten İncesu İlkokulu Öğretmeni Mevlüt Çiftçi ise, "Yapılan yardımlar sayesinde öğrencilerimde diğer okullarda okuyan öğrenciler gibi spor ayakkabılarla okula gelecekler. Lastik ayakkabılarla okula geliyorlardı bu durumu görünce bende çok üzülüyordum. Okul öğretmenleri olarak kendi imkanlarımızla zaman zaman yardım yaptık ancak yetersizdi. Öğrencilerimizin durumunu öğrendiği gibi onlara ayakkabı ve çorap yardımında bulunan hayırsever İşadamı İsmet Uçar'a çok teşekkür ederim" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa