Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa Gıda Odaları Başkanı Fatih Arslan, kadın üyelerinin sayısının her geçen gün arttığını, bunların çocuklarını emanet edebileceği bir kreş açma planlarının olduğunu söyledi.

        Göreve yeni seçilen ve ziyaretçilerini makamında ağırlayan Fatih Arslan, "Demokrasi ortamında güzel bir seçim gerçekleşti. Fatsa kazandı ve üyelerimizin desteği ile başkanlığı seçildik. Hiçbir ayrımcılık yapmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Odamızın gücünün yeteceği şekilde hizmetlerimizi aksatmadan devam ettireceğiz. Birçok önemli projemiz var. Gün geçtikçe bayan üyelerimiz artıyor ve evdeki çocuklarını emanet edeceği çok fazla alternatifi olmadığı için bir kreş açma planımız var. Bunu kısa zamanda faaliyete geçireceğiz. Dünyada yapılan en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. İhtiyacı olan öğrencilere burs vermeyi planlıyoruz. Fatsa için Fatsa adına yapılacak her önemli adımda biz de yerimizi alacağız. Üyelerimiz bizim için çok değerli ve bu bilinçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz birlik ve beraberlik içinde olmak ve daha iyi seviyelere odamızı getirmektir. Ben ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımız odamız için elimizden geleni yapacağız " dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa