Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AGÜ Spor Başantrenörü Ayhan Avcı, yarın oynanacak olan Adana Aski ile oynanacak olan karşılaşma ile ilgili olarak, "Play-Off şansımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

        Yarın Kadir Has Spor Salonu'nda saat 16.00'da oynanacak olan Adana Aski karşılaşması için AGÜ spor takımı hazırlıklarını sürdürüyor. AGÜ Spor Başantrenörü Ayhan Avcı, "İkinci Yarı itibariyle çok oyuncu kaybettik ve yerine transfer yapamadık. Başka bir amaca doğru oyuncu kazandırma amacına doğru gittik. Genç ve Türk oyuncularımız çok çok iyi performans sergiliyor. Şu anda sadece iki yabancı oyuncumuz kaldı" dedi.

        Avcı, "Takımın oynadığı oyundan, performansından ve antrenmanlarından çok memnunum. Tabiki kapasitemiz ölçüsünde mücadele edebiliyoruz" diyerek şunları söyledi:

        "Geçen hafta güzel bir oyunla güzel bir galibiyet elde ettik. Bu hafta çok önemli bir maç. Ufak da olsa bir play-off şansımız var. Biz onu devam ettirmek için sahaya çıkacağız. Adana Aski de düşme hattında olan bir takım. Mutlak kazanması gereken bir maç. Bu hafta çok güzel ve çok çekişmeli bir maç olacağını tahmin ediyorum. Takım olarak bizden daha iyi ve daha kapasiteli bir takım. Biz de kendi seyircimiz ve kendi salonumuzda çok güzel sinerji yakalıyoruz. Umarım bu maçtan galip geleceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa