Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Evlilik Okulu, İdeal Evi Evlilik ve Konut Fuarı'nda (İDEV) açtığı statla, evlilik hazırlığındaki çiftlere eğitim veriyor.

        İzmit Belediyesi Evlilik Okulu, on binlerce kişinin buluşma noktası olan İDEV'de stant açtı. Fuar süresince açık olan stantta evlilik hazırlığında olan çiftlere eğitim veriliyor. Yaklaşık 3 sene önce faaliyetlerine başlayan ve 800'e yakın çiftin eğitim aldığı Evlilik Okulu'nun standını ziyaret edenler arasında İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ile Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkan vekili Alp Kayalar yer aldı.

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın isteği ile faaliyete geçirilen evlilik okulu ile evlenecek çiftlerin mutlu birer yuva kurmaları hedefleniyor. Şubat 2015'te faaliyete geçirilen okulda, evlilik arifesindeki çiftler, uzman psikolog tarafından iletişim, hukuk ve sağlık alanında bilgilendiriliyor. Ailenin milli, manevi ve toplumsal önemini yeni evlenecek çiftlere anlatıp gelecekte doğabilecek sorunlara engel olma, evlilikte iletişim konusunda bilinci artırma, aile yönetimi ve eş uyumu konusunda bilgilendirmeler yapmak amacıyla açılan okulda, mutlu, huzurlu ve sağlıklı evliliğin temelleri atılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa