Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis'in Musabeyli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

        Sabanlı Köyü ortaokulunda eğitim ve öğretimine devam eden ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile bir firması tarafından gönderilen çeşitli giyim malzemeleri dağıtımı gerçekleştirildi. Öğrencilere destek olma ve onları mutlu etme gayretinde olduklarını dile getiren Musabeyli Kaymakam Ertuğrul Avcı, Öğrencilere yönelik yardımların sadece giyecek eşyaları ile sınırlı olmadığını, onların iyi bir eğitim alabilmeleri için her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını ve bundan sonra da eğitim için her türlü yardıma hazır olduğunu vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa