Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, düzenlenen bilgilendirme toplantıları ile Eskişehirli kadınlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

        Bilgilendirme toplantısının yoğun katılım ile gerçekleştirildiği adres bu kez Şeker Mahallesi'nde bulunan Sıraevler Belde Evi oldu. Toplantıya gösterilen yoğun ilgiden ötürü kadınlara teşekkür eden Başkan Ataç, konuşmasına Sıraevler Belde Evi'nde düzenlenen kurslara değinerek başladı. Kurslara gösterilen talepten dolayı memnun olduğunu belirten Ataç, "Burada düzenlenen kurslara gösterdiğiniz ilgi memnuniyet verici. Giyimden örgüye, hediyelik eşya üretiminden pilatese kadar geniş bir yelpaze sunduk. Sizler de kurslara gösterdiğiniz ilgi ile bizi mutlu ediyorsunuz, burası sizin yeriniz. Eğitimler sizler için düzenleniyor" ifadelerini kullandı.

        Başkan Ataç daha sonra gündeme dair değerlendirmelerde de bulunarak, "Şeker Fabrikası Eskişehir'in malıdır, satılmasına izin vermeyeceğiz. Güzel bir yerde oturuyorsunuz, yeşillik içinde. Termik santral yapılırsa, şeker fabrikasının kokusunu bile arar hale geliriz. Biz termik santral istemiyoruz derken, alternatif yolları da anlatıyoruz. Tepebaşı Belediyesinin çatısı güneş panelleri ile dolu. Elektrik dağıtım şirketi geldi, çift yönlü sayaç takmayı önerdi, tabi dedik. Şimdi enerjiden tasarruf ediyoruz" diye belirtti.

        Ayrıca Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ve hizmetlerden de söz eden Başkan Ataç, Yunus Emre Spor Tesisleri, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yaşam Köyü, İbrahim Ethem Kesikbaş Montaj Atölyesi, kültür turları gibi konularda katılımcılara bilgiler aktardı. İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'nın 3 yıl önce kurulduğunu hatırlatan Ataç, "O zaman velilerimize, 'Senin çocuğun keman, viyola çalacak' deseydim bana inanmazlardı. Şimdi başta Eskişehir olmak üzere İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de ve Belçika'da konser verdiler. Şimdiden çok büyük başarılara imza attılar" şeklinde konuştu.

        Bilgilendirme toplantısında daha sonra Şeker Mahallesi sakinleri istek ve sorularını Başkan Ataç'a ileterek verdiği bilgiler ve belediye çalışmaları için de teşekkür etti. Şeker Mahallesi Muhtarı Ahmet Zengin'in de düzenlenen etkinlikten ötürü Başkan Ataç'a teşekkür ettiği toplantı, kadınların yaptığı el emeği ürün sergisinin gezilmesinin ardından çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa