Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 8.Grupta mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor, bu hafta Ortaca Belediyespor deplasmanına gidiyor.

        Geçtiğimiz hafta Sarayköy spor'a 2-0 yenilen Şuhut Belediye Hisarspor bu hafta Ortaca Belediye spor deplasmanından galibiyetle dönmeyi planlıyor. Ortaca Belediyespor deplasman hazırlıklarını Teknik Direktör Ahmet Başkurt komitesinde Şuhut Belediye Şehir Stadyumu tesislerinde futbolcuların hırslı ve mücadeleci idmanı ile sürdürüyor.

        Şuhut Belediye Hisarspor Kulübünün Başarılı Teknik Direktörü Ahmet Başkurt,''Bu hafta oynayacakları Ortaca Belediye spor futbol müsabakasından üç puan alarak Şuhut ilçesine dönmeyi planladıklarını ifade etti.

        Başarılı Teknik Direktör Başkurt, futbolcularının hırslı ve mücadeleci kimlikle çalıştıklarını ifade ederek açıklamalarını sonlandırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa