Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası, Daday'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

        Prof. Dr. Fahri Ecevit Yatılı Bölge Okulu bahçesinde yapılan kutlamalar saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Daday Orman İşletme Müdürü Levent Teroğlu, ormanların değerinin kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyledi. Konuşmanın ardından öğrenciler, ormanla ilgili şiir okudu. Program Orman Haftası dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Orman Müdürlüğü işbirliğinde okullar arasında çeşitli konularda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ve Orman İşletme Müdürü Levent Teroğlu tarafından ödüllerinin verilmesi ile kutlama programı sona erdi.

        Orman Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan kutlamaların ardından protokol üyeleri ve öğrenciler, okul bahçesinde orman işçileri tarafından açılan kuyulara fidan diktiler. Orman İşletme Müdürlüğü tarafından öğrencilere ve protokol üyelerine çeşitli hediyeler verilirken, program yapılan ikramlarla son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa