Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kavak İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Orman Haftası kapsamında Güven Göleti'nde çevre temizliği yaptılar.

        Orman Haftası dolayısıyla Kavak Güven Göleti'ndeki ormanlık alanda bir araya gelen öğrenciler, bölgede çevre temizliği yapıp çöp topladılar. Öğrencilerin etkinliğine Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı da katılarak destek verdiler.

        Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Zekeriya Ersoy, "Orman Haftası dolayısıyla tüm öğrencilerimiz ile birlikte ormanlık alana atılan çöpleri toplayıp çevre temizliği yaptık. Burada asıl amacımız daha yaşanılır bir dünya için, çevre kirliliğine dikkat çekmek" dedi.

        Kavak İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini gösterdikleri duyarlı davranışlarından dolayı kutlayan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise, "Ormanlarımızı temizlemek ve bu varlıklarımızı temiz tutmak hepimiz için çok önemli. Öğrencilerimizde gerek temizlik gerekse çevre kirliliğine dikkat çekmek için bu etkinliği gerçekleştirdiler. Onları gönülden tebrik ediyorum. Kavak Belediyesi olarak bu tür etkinliklere her zaman desteğimiz olacaktır" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa