Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Samsun İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi için 24 Mart Cumartesi günü Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ev sahipliği yapacak olan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Başkomutanımızı heyecanla ağırlayacağız" dedi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi için 24 Mart Cumartesi günü Samsun'a gelecek. Tekkeköy ilçesinde bulunan Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek kongreye katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için, tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy, Cumhurbaşkanımıza ev sahipliği yapma konusunda ciddi tecrübelere sahip. İnşallah Cumartesi günü de Başkomutanımızı ev sahibi olarak 51 bin gönüllü yaşayanıyla heyecanla ağırlayacağımıza inanıyorum. Afrin'de destan yazan kahraman Türk ordusuna başkomutanlık yapan Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan ayrı bir şeref ve gurur duyuyoruz. Ben tüm halkımızı o gün kongreye katılmaya davet ediyorum. Reisimizi ağırlamak için de tüm hazırlıklarımızı belediye olarak tamamladık. Her şey eksiksiz olarak yerine getirildi. Gerekli çalışmalarımızı yaptık" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa