Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesi, Antalya'nın tek güreş sporcu akademisi Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi'nde geleceğin pehlivanlarını, güreşçilerini yetişiyor. Merkezde 10-17 yaş arası 35 güreşçi hafta içi her gün antrenmanlarda ter döküyor.

        Muratpaşa Belediyesi'nin son 4 yılda birbiri ardına hizmete açtığı altyapı tesisleri içinde farklı bir yere ve öneme sahip olan Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi, Aralık 2015'te törenle hizmete girdi. Kızıltoprak Mahallesi'nde OYAK Spor Kompleksi içinde yer alan merkez 1540 metrekare alana inşa edildi.

        Üç güreş minderi, fitness salonu, kafeterya, duş, soyunma ve sağlık odaları bulunan tesis 1988 yılında Kırkpınar başpehlivanlığını kazanarak Antalya'ya ilk kez 'altın kemer'i getiren yağlı güreşin efsane isimlerinden merhum Recep Gürbüz'ün adını taşıyor.

        Merkez açıldığı günden bu yana özellikle farklı yaş gruplarında serbest stilden grekoromene birçok okul turnuvasına ev sahipliği yaparken geleceğin güreşçilerinin yetiştiği Antalya'daki ana merkez olmayı başardı. Açıldığı günden bugüne Merkezde 10-17 yaş arası 35 güreşçi hafta içi her gün antrenmanlarını sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa