Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyeleri, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i makamında ziyaret etti.

        MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Turgutlu'nun vizyonunun değişme ve gelişme noktasında attığı adımlar için teşekkür etti. Başkan Ömer Geriter, "Turgutlu Belediye Başkanlığına geldiğiniz noktadan bugüne kadar gelen süreçte yaptığınız çalışmaları yakından izliyoruz. Bizlerde genç iş adamları olarak, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında üzerimize düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Turgutlu Celal Bayar Üniversitesi'nde öğrenci topluluğu oluşturduk. Bu öğrenci kardeşlerimizle birlikte tüm okula faydalı olabilecek etkinlikler düzenliyoruz. Sizlerinde desteği bizleri mutlu ediyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" dedi.

        Başkan Şirin de MAGİAD Başkanı Ömer Geriter'in hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Şirin, "MAGİAD üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinin hayata geçirmiş olduğu projeleri yakından takip ediyor ve beğeniyle karşılıyorum. Gençlik, iş adamlığı, girişimcilik hepsi bir araya topladığınızda ülkemiz adına ortaya güzel tablolar çıkıyor. Sizlerin enerjisine Manisa'nın ihtiyacı var. Sizlerin başarısı bizim başarımız olacaktır. Bu kapsamda Turgutlu İlçemizde kurmuş olduğunuz öğrenci temsilciliğinin de çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa