Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Biz Anadoluyuz' projesi kapsamında Adıyaman'dan, İstanbul ve Çanakkale'ye 100 öğrenci uğurlandı.

        Adıyaman il merkezinde ve ilçelerindeki okullarda eğitim gören 100 öğrenci, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplandı. İstanbul ve Çanakkale'nin tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan öğrenciler, 4 gün boyunca doyasıya eğlenecek. Uğurlama etkinliğine, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, eşi Kezban Alper, emniyet şube müdürleri, polis memurları, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı. Öğrencileri İstanbul ve Çanakkale'ye göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Müdür Metin Alper, "Biz Anadoluyuz projesi kapsamında bugün 100 öğrencimizi İstanbul ve Çanakkale'ye uğurluyoruz. İlimizin çeşitli okullarında eğitim gören öğrencilerimiz önce Çanakkale'ye daha sonra ise İstanbul'a, gidecekler. Öğrencilerimiz Çanakkale ve İstanbul'un tarihi ve turistik alanlarını gezecek" ifadelerini kullandı.

        Müdür Alper projede emeği geçen Emniyet Genel Müdürlüğüne, Asayiş Daire Başkanlığına, Adıyaman Valiliğimize, polis memurlarımıza teşekkür ettiğini çocuklarını kendilerine teslim eden öğrenci ailelerine de şükranlarını sunduğunu vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa