Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Regaib Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm İslam Aleminin üç aylarını ve kandilini tebrik etti.

        "Dinimizde diğer tüm aylardan ayrı tutulan, bin aydan daha hayırlı günler, geceler saklayan Ramazan ile taçlanan üç aylara hamdolsun bu yıl da ulaştık" ifadelerini kullanan Başkan Fevzi Demirkol, mesajında, "Dilerim ki, Rabbimiz Ramazan ayının da habercilerinden olan Regaip Kandili ile birlikte dua kaplarını her birimize ardına kadar açacak ve hakkımızda hayırlı nice duamızı kabul buyuracaktır. Hicri takvime göre Recep ayındaki ilk perşembeyi cumaya bağlayan bu gece, ihsan gecesi olarak her birimiz için birer müjdedir. Dilerim ki, Regaip kandilinde dualarınızda olacağız. Ramazan ayına hayırla ulaşmayı, size hakkaniyetle bu anlamda hizmet verebilmeyi Rabbimden diler bu ve benzeri tüm gecelerin nuru ile yolumuzun aydınlanmasını Rabbim'den niyaz ederim. Bereket, feyiz ve rahmet kapılarının açık olduğu Regaib Kandili, tüm Müslümanlar için eşsiz bir fırsattır. Regaib Kandilinin İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temennilerimle tüm İslam aleminin kandilini tebrik ediyorum. Vatan savunmasında bugüne dek şehadet şerbetini içmiş tüm şehitlerimize Yüce Rabbimizden rahmet diler, gazilerimizi de saygıyla anarım. Bu vesile ile yurdumuza, milletimize, ailemize, tüm İslam alemine ebedi esenlikler, bolluk bereket ve huzur diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa