Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Belediye Başkanlığı, Ulu Camii çevresinde imarı işgal eden metruk ve ruhsatsız yapıları kaldırmak için çalışmalara başladı.

        İlk etapta bu bölgede Ulu Camii ve Altay caddeleri ile bu caddelere bağlı ara sokaklarda yol sınırlarına, kaldırımlara ve kamu imarı üzerine kurulan ruhsatsız ve kaçak 23 baraka ve yapının yıkım çalışmaları başladı. Buradaki barakaların kaldırılma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Ulu Camii çevresindeki dönüşüm programı hakkında açıklamada bulundu. Epcim, "Yıllardır Hakkari'de imarı işgal ederek vatandaşın yoluna, kaldırımına gelişi güzel kurulan, kamu imarını işgal eden, ayrıca çevre ve görüntü kirliliğine neden olan ruhsatsız kaçak baraka ve yapıları kaldırmak için önemli bir karar alarak Hakkari'de dönüşümü yaşatıyoruz. Tek kubbeli özelliği ile Hakkari'de ilk olan Ulu Camii çevresinde bulunan metruk yapıları, yol sınırlarına ve kaldırımlara kurulan ruhsatsız kaçak baraka ve yapıları yıkıp yerine imara uygun yol, kaldırım, yeşil alan ve sürpriz projeler ile halkın tamamının faydalanacağı hizmetleri yerine getirerek, Ulu Camii çevresinde büyük bir dönüşüm yaşatacağız. Yapılacak bu hizmetlerle Ulu Camii çevresi, şehrin merkezi haline gelecek. Şimdiden Hakkari'mize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa