Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ile kent estetiği ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

        Kaymakam Öztür ve Genel Sekreter Yalçın; Gölbaşı, Sıhke, İskele, Altaylı, Eski Cezaevi, Selçuklu, Cumhuriyet, Erek Dağı ve Milli Egemenlik caddeleri mevkilerindeki metruk yapılar ile inşaat ve şantiye alanlarında inceleme yaptılar. Öztürk ve Yalçın, ilgili birim ve müdürlüklerden şehir estetiği konusunda hassas olmalarını ve gerekli müdahalelerde bulunmalarını isteyerek, inşaat ve şantiye alanlarında güvenlik bariyerlerine çok büyük önem göstermelerini ve şehir içinde görüntü kirliliği yapacak unsurlara müdahale etmelerini istediler.

        İncelemelerde mevcut durumun tespiti ve çözümler için gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa