Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Kaymakamlığı tarafından her ay bir mahallede düzenlenen, 'güvenlik ve trafik' konularının konuşulduğu 'halk toplantısı' Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

        Hacı Osman Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, kaymakamlık ve belediye birim müdürleri, kurum temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        Toplantı'da konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Hacı Osman Mahallesi'nde yapılan ve yapımı planlanan projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Baran, "Mahallemizde yaptığımız önemli yatırımlar var. Kocaeli Üniversitemize ait bir fakülte inşaatımızı Körfez Belediyesi olarak 22 milyon lira maliyetle hayata geçirdik. Temmuz ayında üniversitemize teslim edeceğiz. Üniversitemiz burada iki fakültenin hayata geçmesini sağlayacak. Kocaeli'de bir ilk olacak tematik lise için çalışma sürüyor. Orası da bu sene tamamlanacak ve eğitime başlayacak. Mahallemizde kamulaştırmasının yaptığımız alanda dev bir projeye başlayacağız. Altı kapalı pazar, üstü iş merkezi ve öğrenci yurdu olacak büyük projenin ihale aşamasına gelindi, 2 ay içerisinde temelini atacağız. İlimtepe yolunda da hafriyat çalışması bitti, mayıs ayı itibariyle de asfalt çalışmalarını yapacağız" dedi.

        Başkan İsmail Baran, rutin çalışmalar hakkında da mahalle sakinlerine bilgiler aktarırken, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de tek tek not aldı. Mahalle sakinleri daha sonra söz alarak yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini aktardı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantı sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa