Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Emet ilçesinde Milli eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmen ve santral memuru olarak görev yapan görme engelli personeller, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek ve Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'yı makamlarında ziyaret ettiler.

        Görme engelli Emet İmam Hatip Lisesi personeli Nasıf Gökduman, Gazi Emet Anadolu Lisesi personeli İsmail Elitok, Emet Cevizdere Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi personeli Yusuf Gökduman ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Türkçe öğretmeni Osman Taşdemir, Emet Milli eğitim müdürü Mustafa Cöre ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Kaymakam Çiçek ve Başkan Koca'ya hediye takdim ettiler.

        Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Çiçek, 'Toplumda farkındalık yaratmak için özel insanlarımızın her zaman yanlarında ve destekçisi olacağız. Görme engellilere rehberlik edecek sarı yürüyüş bantları ve ışıklandırma çalışmaları için ilgili birimlerle ortak çalışmalar yapacağız'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa