Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel öğrencilerin 'Mahalle Ligi Karma Futbol Turnuvası'nın Havran ayağı muhteşem bir final ile sona erdi.

        Karma Futbol Turnuvası Sorumlusu Özel Eğitim Öğretmeni Hikmet Ercan, "Öğrencilerimiz futbol oynamaktan çok mutlular. İki grup halinde düzenlenen turnuvada 8-15 ve 16-25 yaş grubu öğrenciler arasında yapılıyor. Takımlarda özel sporcular ve partner sporcular birlikte top koşturuyor. Takımlar 6 özel, 4 partner öğrenciden oluşuyor. Türkiye'de 12 ilde düzenlenen turnuvanın Balıkesir ayağında Havran, Edremit ve Burhaniye arasında gerçekleşiyor. Turnuvanın dördüncü ayağı olan karşılaşmalarla Havrandaki karşılaşmalar sona erdi. Turnuva Edremit ve Burhaniye'de ki karşılaşmalarla devam edecek. Turnuva sonunda seçilecek öğrenciler Karma Futbol Turnuvasına katılacaklar."

        Karşılaşmalardan sonra protokol üyeleri ve öğrenciler bir araya gelip keyifle sohbet ettiler. Turnuvaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

        Karşılaşmayı Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ve daire müdürü ve amirleri de izlediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa