Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TED Şanlıurfa Koleji öğrencisi Yusuf Bilge Uyanık'ın hazırladığı resim sergisi törenle açıldı.

        Ortaokul öğrencisi Uyanık'ın hayal dünyasını yansıtan serginin açılışına ailesi, TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat ve sınıf arkadaşları katıldı.

        Sergide resim sanatındaki yeteneğiyle bilinen Yusuf Bilge Uyanık'ı tebrik eden Şamat, eğitimin her alanında öğrencilerinin donanımlı yetişmesi için her türlü desteği verdiklerini söyledi.

        Çocukların ilgi alanlarına göre yönlendirdiklerine dikkat çeken Şamat, "Öğrencilerimizin kabiliyetlerinin gelişmesi uygun ortamları sağlıyoruz. Eğitimin her dalında elde ettikleri derecelerle fark oluşturan TED'in resim sanatı alanında umut vadeden öğrencilerinden Yusuf Bilge'yi, ailesini ve öğretmenlerini kutluyorum. İlk kişisel resim sergisini okulumuzda açan Uyanık'ın gelecekte daha önemli başarılara imza atacaktır" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa