Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Birlik Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Fatih Aslan üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, üç aylar ve Regaip Kandili'nin tüm İslam alemine huzur getirmesi temennisinde bulundu.

        Aslan mesajında, "Bilindiği üzere; Regaip, herhangi bir şeyi istemek, arzulamak, onu elde etmek, bol ihsan, çok değerli hediyeler gibi anlamlara gelmektedir. Böylesine önemli gün ve geceler ise manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza ve yenilememize vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir" ifadelerin kullandı. Bu önemli gün ve gecelerde, insanlığın barış ve huzuru için bol bol dua etmek gerektiğini ifade eden Aslan, "Üç Aylar içerisinde idrak edeceğimiz Miraç ve Berat kandillerine, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerife, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ve akabinde ki Ramazan Bayramı'na da sağlıklı bir şekilde birlik, beraberlik ve huzur içerisinde erişmemizi yüce Mevla'dan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece idrak edeceğimiz Regaip Kandili'nin hayırlara vesile olmasını temenni ederken, kandilin bütün insanlığa rahmet, mağfiret, sevgi, huzur ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyor, aziz hemşerilerimin, tüm vatandaşlarımızın, ve İslam aleminin kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa