Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Akşehir ilçesindeki "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesi etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile yazar buluşmaları devam ediyor.

        Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü; Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Eğitimevi Organizasyon işbirliği ile 'Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor' ismiyle düzenlenen proje kapsamında okullarda düzenlenen etkinliklerle, öğrenciler ile yazar buluşmaları sürüyor. "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesi adı altında düzenlenen yazar-öğrenci buluşmaları kapsamında Yazar Bestami Yazgan, Cumhuriyet İlkokulu ve Yıldırım İlkokulu'nda düzenlenen etkinliklerle öğrencilerle bir araya geldi.

        Yazar Yazgan, okumanın önemi dikkat çekerken susuz bir çiçek ve fidan nasıl kuruyorsa bilgisiz kalan, kitap okumayan insanında beyninin gelişmeyip, yetersiz kalacağını söyledi. Programında öğrencilerle birlikte şiirler seslendiren Yazar Bestami Yazgan, Cumhuriyet İlkokulu'nda öğrencilerden birisine ezbere bildiği bir şiiri okumasını istediğinde öğrencinin İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuması ve tüm öğrencilerin de o öğrenciye eşlik etmesiyle duygusal anlar yaşadı. Yazar Yazgan, etkinlikler sonunda öğrencilerden gelen soruları cevaplayıp, kitaplarını da imzaladı.

        Yazar Bestami Yazgan'ın okul programlarına Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel'de eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa