Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Tatvan Belediyesi bünyesinde taşeron olarak çalışan işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili mülakat sınavı yapıldı.

        Tatvan Belediyesi, taşeron işçilerin kadroya geçiş başvurularının sona ermesiyle birlikte bünyesinde çalıştırdığı taşeron işçilerin kadroya geçişleriyle ilgili sınav gerçekleştirdi. Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy başkanlığında kurulan sınav komisyonu, 170 taşeron işçiyi sözlü mülakata tabi tuttu.

        Yapılan sözlü mülakatı sonuçlarının bir gün sonra açıklanacağını belirten Belediye Başkanı Fettah Aksoy, taşeron işçilerinin kendi mesleki alanlarından sınava tabi tutulduklarını belirtti. Yapılan sınavın taşeron işçilere hayırlı olması temennisinde bulunan Aksoy, "Sınavda çalışanlarımızın görev yaptığı alanda yetenek ve ehliyet düzeyi dikkate alınarak göstermesi beklenen tutum, davranış ve hareketleri ölçüyoruz. Özetle personelimiz hangi alanda çalışıyorsa, o alanı kapsayan sorular sorduk. Sınav genel itibariyle başarılı geçti. Sınava tabi tutulan ve sınavı başarıyla geçen personellerimiz 2 Nisan'dan sonra kadrolu olarak çalışacakları belediyemizin ilgili birimlerinde görevini sürdürecekler. Taşeron işçilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'un başkanlığını yaptığı sınav komisyonunda Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Cahit Oktay, Destek Hizmetleri Müdürü Hakan Gezici, Hukuk İşleri Müdürü Serhat Babür, İtfaiye Müdürü Neşet Yetişkin ve Bitlis İl İdare Kurulu Müdürü Osman Birişik de komisyon üyesi olarak bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa