Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Sakarya İlkokulu 1/C Sınıfı öğrencileri kumbaralarında topladıkları harçlıklarını Afrin'deki askerlere ve şehit ailelerine destek için Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak.

        Öğrenciler kampanya kapsamında yeteneklerini tanımak ve geliştirmek için her hafta düzenli olarak gittikleri Biga Atatürk Kültür Merkezi Seramik atölyesinde kendilerinin yaptıkları kumbaralarda biriktirdikleri harçlıkları Mehmetçik Vakfına bağışlayacak.

        Okul Müdürü Ayhan Demirtaş yaptığı açıklamada, Mehmetçiğe destek olmak için bu kampanyayı başlattıklarını söyledi.

        Askerlerin gece gündüz kanıyla canıyla bu topraklar için mücadele ettiğini belirten Demirtaş, "1/C Sınıfı Öğrencilerimiz yeteneklerini tanımak,geliştirmek,üretken bir toplum olmak için her hafta düzenli olarak gittikleri Atatürk Kültür Merkezi Seramik Atölyesinde kendi yaptıkları kumbaralarda harçlıklarını biriktirerek, yurt içi ve yurt dışında görevini başarıyla yerine getiren Mehmetçiğimize destek oldular. Bu etkinlik süresince öğrencilerimize destek olan Belediye Başkanımız İsmail Işık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen´e teşekkür ederiz. 1/C Sınıfımızı Canı Gönülden Kutluyoruz" dedi.

        Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ise, "Sakarya İlkokulu 1/C Sınıfı öğrencileri çok güzel bir işe imza attılar. Minikler, Atatürk Kültür Merkezi seramik atölyesi ziyaretinde yaptıkları kumbaralarda biriktirdikleri paraları Mehmetçik Vakfı'na gönderecekler. Miniklere, öğretmenlerine ve okul müdürümüze duyarlı davranışları için teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa