Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından vatandaşlaracsağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak, sağlıklı yaşamın"hayat tarzı" olarak benimsenmesini sağlamak ve obeziteye dikkat çekmek amacıyla "Çanakkale Obezite Okulu Programı" başlatıldı.

        Çanakkale Sağlıklı Hayat Merkezi'nde 21 Mart - 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek ilk programda, uzman doktor, diyetisyen, psikolog, hemşire ve spor antrenörleri eşliğinde sağlıklı yaşam tarzına yönelik eğitimler, spor aktiviteleri ve yürüyüşler yer alacak.Programa 95 katılımcı başvurmuş olup yapılan mülakatlara 61 katılımcı iştirak etmiş, mülakatlar sonucunda programa uygun 25katılımcı seçildi. Program süresince, diyetisyen tarafından kişiye özel beslenme programları hazırlanacak, spor antrenörleri tarafından yürüyüş ve fiziksel aktivite programları düzenlenecek, psikologlartarafından bireysel danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra motivasyon ve psikodrama çalışmaları katılımcılara sunulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa