Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin Biga Fenerbahçeliler Taraftar Derneği'nin davetiyle Biga'ya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ı ziyaret etti.

        Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Işık'a 'a isimli ve futbolcuların imzası bulunan forma hediye etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Başkan Işık ise özel baskı orijinal Nutuk'u ve birlik beraberlik ve birlikte yaşamayı simgeleyen Biga Belediyesi'nin logosunun yer aldığı hediyeyi Başkan Yıldırım'a hediye etti.

        Ziyarette konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Biga'da gördüğüm kadarıyla bu birlik ve beraberlik burada lafta kalmamış. Bunun için tüm taraftar derneği başkanlarını tebrik ediyorum. Biga'ya 15 yıl önce gelmiştim. Bu Biga'ya üçüncü gelişim. Oradan buraya çok gelişme göstermiş. Allah size daha uzun süre hizmet etme gücü versin" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa