Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıhamzalı Mahallesi'ne bir okul daha kazandırmak için çalışma yaptıklarını söyledi.

        Vali Demirtaş, muhtar ve vatandaş buluşmaları kapsamında Sarıhamzalı Mahallesi'ni ziyaret etti.

        Mahalle camisinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Demirtaş, şehitlerin ruhuna Kuran-ı Kerim okunmasının ardından mahallelinin talep ve beklentilerini dinledi.

        Mahalledeki su kanalı sorununu yerinde gören Vali Demirtaş, kendisine iletilen hususların takipçisi olacağını, talep ve beklentilerin karşılanması konusundaki işbirliğinin artarak devam edeceğini dile getirdi.

        Vali Demirtaş ayrıca Sarıhamzalı İlkokul ve Ortaokulu'nu da ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmenlere herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını soran Demirtaş, mahalleye bir okul daha kazandırmak için çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini belirtti.

        Sarıhamzalı Mahalle Muhtarı Abdullah Argun Vali Demirtaş'a özellikle mahalle yolunun yapımdaki katkılarından ve ilgisinden dolayı teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa