Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'de 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler günü kapsamında Selçuk İlkokulunda etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte konser veren Niğde Belediyesi Mehter Takımı, öğrencilerden büyük alkış aldı.

        Selçuk İlkokulu ile Niğde Belediye'sinin iş birliğiyle gerçekleşen organizasyona; öğrenciler, öğrenci velileri, okul personeli ve çok sayıda vatandaş iştirak etti. Mehteran Bölüğünün, birbirinden güzel ecdat yadigarı marş ve eserleri seslendirdiği programa ilgi yoğun oldu. Okul personeli ve velilerden gelen istekleri kırmayan Mehteran Bölüğü, yoğun talep karşısında aynı marşı birkaç defa söyleyerek izleyenleri coşturdu.

        Selçuk İlkokulu velileri ve vatandaşlar, Mehteran ile geçmişteki şanlı günleri yad etme imkanı bulurken; öğrenciler de anlatılan, özellikle Sosyal Bilgiler dersinde bahsedilen Mehter Takımını yakından görmelerinin mutluluğunu yaşadılar.

        Okul Müdürü Orhan Çetin, "bizleri kırmayarak davetimize icap eden Niğde Belediyesi Mehteran Takımı nezdinde, Niğde Belediye Başkanı'mız sayın Rifat Özkan'a teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa