Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Belediyesi sosyal çalışmalar kapsamında ilçe genelinde yeni bir projeye imza atarak yeni doğan bebekler için "Hoş geldin Bebek" projesini başlattı.

        Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, proje kapsamında yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret edip ailelerin sevincine ortak oluyor. Didim'de dünyaya gözlerini açan bebekler için "Hoş geldin Bebek" projesine start verildi. Başkanı Atabay yeni doğan bebekleri ve aileleri bizzat ziyaret ederek bir bebeğin ihtiyacına yönelik olarak belirlenen "Hoşgeldin bebek" hediye kutularından armağan etti.

        Ziyarette ailelerle bir araya gelen Başkan Atabay "Ailelere yeni bir bireyin katılması her zaman mutluluk ve heyecan kaynağıdır. 'Hoş geldin Bebek' projemizde ailelerin sevincine ortak olmayı hedefledik. Tüm bebeklerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa