Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Doğanca Köyü İlkokulu öğrencileri süsledikleri ve çeşitli şekiller çizerek yazdıkları mektupları Mehmetçiğe gönderdi.

        Zeytin Dalı Harekatının başarıya ulaşması nedeniyle sevinçlerini yansıttıkları mektupları ilkokul öğrencileri Genelkurmay Başkanlığına gönderdi. Afrin'de canlarını hiçe sayarak mücadele eden askerimizin yanında olduklarını ve dualarının onlarla olduğunu dile getiren öğrencilerin yazdıkları mektupları Öğretmenleri Cafer Alpaslan Göçer, posta ile gönderdi.

        Öğrenciler, Mehmetçiğe hem dua ettiklerini hem de onlara olan desteklerini göstermek için mektup yazdıklarını belirterek, Türk askerinin Afrin'de zulüm gören halkın umudu olacağını ifade etti.

        Cafer Alpaslan Göçer ise öğrencilerinin duyarlı davranışından dolayı çok sevindiğini aktararak, "Dünyanın neresinde zulüm olursa oraya sefere çıkan bir Türk ordusu mutlaka vardır. Rabbim vatanımızı, askerimizi, polisimizi korusun. Allah ordumuzun daima muzaffer kılsın" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa