Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Nazende Kurşun Anaokulu'nda okuyan minik öğrenciler harçlıklarından biriktirdikleri paraları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Balıkesir Kızılay yetkililerine teslim ettiler.

        Balıkesir Nazende Kurşun Anaokulu'nun minik öğrencileri Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı liderliğinde düzenlenen Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) kapsamında yaptıkları proje ile harçlıklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istediler.

        Balıkesir Nazende Kurşun Anaokulu öğrencileri, Müdür Yardımcısı Başak Aldemir ve Öğretmen Emine İlhan ile birlikte Kızılay Balıkesir Şubesini ziyaret ederek, Kızılay çalışmaları hakkında Şube Müdürü Süleyman Kara'dan bilgi aldılar. Bilgilendirme sonrası Müdür Kara ve Kızılay çalışanları minik öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, çeşitli ikramlarda bulundular.

        Öğrenciler harçlıklarından ayırarak biriktirdikleri parayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kızılay'a Balıkesir Şube Müdürü Süleyman Kara'ya teslim ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa