Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri "Kardeşlerimizi sevindirelim" projesi gerçekleştirdi.

        Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu 6. Sınıf öğrencilerinden Zerennaz Danışmaz, Hazal Atatay, Çiğdem Koşak ve Miray Tetik sınıf öğretmenleri İrfan Aydın öncülüğünde sosyal etkinlik yönetmeliği toplum hizmeti çalışmaları kapsamında "Kardeşlerimizi Sevindirelim" projesi düzenledi.

        Proje kapsamında öğrenciler, okul öğrencilerinden ve velilerden oyuncak toplayarak Kdz. Ereğli Bakırlık Çınar Boru İlkokulu'nda okuyan ve maddi durumu olmayan öğrencilere oyuncakları hediye etti.

        Projelenin amacı hakkında bilgi veren Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu Müdürü Reşat Atar, emeği geçen herkese teşekkür etti. Atar konuşmasında, " Kardeşlerimizi sevindirelim projesinin amacı maddi durumu olmayan ya da az oyuncağı olan öğrencilerimize oyuncak temin ederek, çocukları sevindirmekti. Öğrencilerimiz ve velilerimiz den 100 adet oyuncak topladık. Öğrencilerimiz, projenin rehberliğini yapan öğretmenimiz İrfan Aydın ve okul idarecilerimizden Betül Bulut ile birlikte Bakırlık Çınar Boru İlkokulu'na gelerek, çocuklarımızı sevindirdi. Projede emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca Çınar Boru İlkokulu'nda öğrencilerimizi ağırlayan Çınar Boru İlkokulu Müdürü Yasin Cengiz ve öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa