Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'da down sendromlu çocuklar için bir eğlence partisi düzenlendi.

        Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından "21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü" dolayısıyla down sendromlu çocuklara özel bir parti düzenlendi. Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinlikte down sendromlu çocuklar yüz, kum ve tuval boyama etkinlikleri, Zumba atölyesi, sihirbaz gösterisi gibi çok sayıda etkinlik ile doyasıya eğlendi.

        Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Down sendromluların eksiklikten ziyade normal insanlardan fazlalıkları var. Bugün down sendromlular günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledik. İstedik ki el becerilerini geliştirsinler eğlensinler. Onların bizlerden hiç bir eksiği farkı yok. Hatta fazlalıkları var. Tüm down sendromluların günlerini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa