Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Milas ilçesinde Nevruz Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Atapark'tan Bayrak Yürüyüşü ile başlayan program Milas Mesleki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerle devam etti.

        Nevruz Bayramı, Milas'ta etkinliklerle kutlandı. Atapark'ta toplanan öğrenciler ve okul yöneticileri Türk Bayrakları eşliğinde Emek Mahallesi'nde bulunan Milas Mesleki Eğitim Merkezi'ne kadar yürüyüş gerçekleştirmesiyle başlayan program daha sonra okul bahçesinde devam etti.

        Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından istiklal marşımız seslendirildi. Daha sonra programın açılış konuşması Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal tarafından yapıldı. Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ve Milas Kaymakamı Eren Arslan kısa tututkları konuşmalarında vatandaşların nevruzunu kutladılar.

        Yapılan konuşmalardan sonra öğrenciler tarafından şiirler seslendirilip, halk oyunları gösterisi sunuldu. Çeşitli yarışmalarla renklenen program kapsamında demirler dövüldü. Etkinlik yemek ikramıyla son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa