Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri; 'Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü' dolayısıyla Melikgazi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek çocukların ve ailelerin gönüllerini aldı.

        Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisinin yer yıl yaklaşık 19 ayrı merkezde 3 bin üyesi ile çocuklar arasında kaynaşmayı, tanışmayı ve sosyalleşerek öğrenmeyi yerine getirdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak 19 ayrı sosyal ve spor tesisinde Çocuk Meclisi hafta sonu etkinliklerinde bulunmaktadır. Çocuk meclisimiz yapmış olduğu etkinlikler ile kamuoyunu aydınlatma ve bazı değerleri günümüze taşımakta veya hatırlatmaktadır. Nitekim Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle, çocuklarımız yine toplumda bir bilinç oluşması için Melikgazi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek burada etkinlik gerçekleştirdiler. Çocuk Meclisi halk oyunları, palyaço oyunları sergilediler. Çocuklar ile down sendromun simgesi ve rengi olan turuncu renk balonları havaya bırakarak karanfil dağıttı. El baskı yaparak neşeli vakit geçirmelerine vesile oldular" dedi.

        Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Çocuk Meclisin çalışmaları ile takdir topladığını ve destek gördüğünü, toplumda farkındalık oluşturduğunu sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa