Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, 2018 yılının ilk 3 ayında misafir ettiği öğrenci sayısıyla rekora koşuyor. Doğanın tüm güzelliklerini bünyesine barındıran kamp alanı, çocukların ve gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerine büyük olanak sağlıyor.

        Ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçlarının Şehitkamil Belediyesi tarafından karşılandığı ücretsiz doğa ve gençlik kampı faaliyetleri öğrenci gruplarından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Mevsim şartlarına göre farklı aktivitelerin gerçekleştirildiği kamp alanında baharın gelmesiyle birlikte yoğunluk üst seviyelere ulaştı. Günübirlik ve üçer günlük kamp faaliyetlerinin yanı sıra spor ve sağlık konulu projelerde ev sahipliği yapan tesiste ilkokuldan üniversitelere kadar farklı yaş gruplarında öğrenim gören binlerce öğrenci etkinlikler esnasında adeta moral depoluyor.

        Doğa sporları farklı yaş gruplarına hitap ediyor

        Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında gerçekleştirilen doğa sporları ve temel kampçılık faaliyetlerinin farklı yaş gruplarına hitap ettiğini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kamp alanında gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Gençlik kampımızda öğrenci gruplarını, spor kulüplerimizde faaliyet gösteren sporcularımızı, sivil toplum kuruluşları mensuplarını misafir etmeye devam ediyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz bizler için çok değerliler. Bu nedenle kamp alanımızda onları en iyi şekilde ağırlamak, kamp programı sonrasında mutlu bir şekilde evlerine uğurlamak adına görevli arkadaşlarımız ellerinden gelen tüm çabayı sarf ediyorlar. Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında gerçekleştirilen doğa sporları ve temel kampçılık faaliyetleri farklı yaş gruplarına hitap ediyor. Doğa yürüyüşü, paintball, ip parkuru, tırmanma duvarı, pentatlon sahası gibi farklı etaplarda zorluk derecelerine ve aktivitelere ayrılan zamanları ayarlayarak tabiri caiz ise 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızı misafir edebiliyoruz. Ağırlıklı hedefimiz; gelişim çağında olan çocuklarımız ve gençlerimiz. Kamp alanında eğlenceli faaliyetlerin yanı sıra katılımcı öğrencilerimizin faydalı bilgiler edinmelerine, yararlı alışkanlıklarla programı tamamlamalarına azami derecede gayret gösteriyoruz. Doğa sevgisi, çevreyi koruma bilinci, grupla birlikte hareket edebilme alışkanlarının artması konusunda eğitimler gerçekleştiriyoruz. Her yıl binlerce öğrenciyi ağırladığımız kamp alanında çocuklarımızın kitap okuma alışkanlıklarının artması, el becerilerinin gelişmesi adına farklı istasyonlarda oluşturduk. Çalışmalarda emeği geçen tüm eğitmen arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa