Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Melikgazi Belediyesi halk oyunu ekibi ile Melikgazi Özel Eğitim ve rehabilitasyon merkezindeki öğrenciler down sendromlu çocuklar ve ailelerin kaynaştırılması sağlandı.

        Down sendromu, vücutta fazladan bir kromozom bulunmasıyla ortaya çıkan hastalık değil, genetik bir durum olup Birleşmiş Milletler 21 Mart'ı "Dünya Down Sendromu Günü" olarak tanıyor.

        21 Mart Dünya Down Sendromu Günü, bu genetik farklılığının daha da tanınmasına yardımcı olmak için çeşitli kampanyalar etkinlikler düzenleniyor. Etkinlikler çerçevesinde Melikgazi Belediyesi halk oyunu ekibi ile Melikgazi Özel Eğitim ve rehabilitasyon merkezindeki öğrenciler down sendromlu çocuklar ve aileleri bir araya geldi.

        Etkinlikte öğrenciler sergiledikleri gösterilerle büyük ilgi topladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa