Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi yeni yönetimini ağırladı.

        TSYD Antalya Şubesi yeni yönetimi ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin'i ziyaret etti. Şube Başkanı Şifa Çiçek ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlayan Çetin, Antalya'nın Türkiye'nin en önemli spor kentlerinden biri olduğunu söyledi. Kentin pek çok anlamda önemli spor yatırımlarının olduğunu ifade eden ATSO Başkanı Davut Çetin, "Antalya'da yapılan spor organizasyonlarının duyurulmasında ve tanıtılmasında TSYD'nin büyük önemi var. Bu açıdan sizlere büyük görev düşüyor" şeklinde konuştu.

        ATSO'nun 11 yıldır devam ettirdiği Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları'nın kent için önemli bir spor organizasyonu olduğunu dile getiren TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, "Bundan sonra ATSO ile birlikte bu ve buna benzer organizasyonların içerisinde yer almak isteriz. ATSO'nun burada genç sporculara verdiği destek oldukça önemli. Umarız daha uzun yıllar devam edecek bir organizasyon olacaktır" dedi. TSYD Antalya Şubesi olarak önümüzdeki dönem hedeflerini ve projelerini de aktaran Çiçek, görüşmenin sonunda Başkan Davut Çetin'e günün anısına TSYD Antalya Şubesi adına bir tabak hediye etti.

        ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Kan, Yönetim Kurulu Üyeleri Tülin Özkan, Akın Akay Akıncı, Rana Demirer, Ali Bal ve Sarper Dermut'un katıldığı görüşmede Başkan Davut Çetin, derneğin yeni yönetimine başarılar diledi. ANSİAD'ın Antalya için önemli bir STK olduğunu ifade eden Başkan Davut Çetin, "ANSİAD ile her zaman ortak projelerin içerisinde yer aldık. Geçmişte olduğu gibi bu çalışmalarımız gelecekte de devam edecek" dedi. ANSİAD'ın projelerini yakından takip ettiklerini de söyleyen Başkan Davut Çetin, "Sadi Kan Başkan ve yönetiminin de aldığı bayrağı çok daha ileriye götüreceğinden şüphem yok" şeklinde konuştu.

        Başkan Davut Çetin'in ardından söz alan ANSİAD Başkanı Sadi Kan, yeni yönetim kurulu olarak çalışma ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa