Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR'un birlikte düzenlediği meslek edindirme kurslarıyla 2018 yılında bin kişiyi daha meslek sahibi yapacak.

        Daha önce düzenlediği kurslarla birçok kişiyi meslek sahibi yapan Şahinbey Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR ile birlikte düzenlediği kurslarla istihdam alanı açarak ev hanımlarını ve gençleri meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Şahinbey Belediyesine bağlı sosyal tesislerde alınacak kayıtlarla 2018 yılının kursiyerleri belirlenecek. KOSGEB onaylı uygulamalı girişimcilik kurslarına katılan öğrencilere meslek edindirme kurslarında eğitimin yanı sıra günlük olarak 25 TL maddi destek sağlanacak. Meslek edindirme kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar Şahinbey Belediyesi İnternet sitesinden on line başvuru yapabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa