Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        erkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türkiye'yi Avrupa Konseyi'nde temsil etmek üzere, 26-28 Mart tarihlerinde Fransa'nın Strasbourg kentinde yapılacak olan Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'ne katılacak.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 26-28 Mart tarihlerinde Fransa'nın Strasbourg kentinde yapılacak olan Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'ne katılacak. Avrupa Halklar Partisi'nin grup toplantısına katılacak olan Subaşıoğlu, 27 Mart Salı günü ise Güncel İşler Komite toplantısına katılacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nin genel kuruluna da iştirak edecek.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yolculuk öncesi Strasbourg programı hakkında yaptığı açıklamada, yoğun gündemler arasında Avrupa'daki ülkelerde yapılan yerel seçimlerle ilgili gözlem raporlarının ve mülteci çocukların eğitimleri konularının da görüşüleceğine dikkat çekti. Başkan Subaşıoğlu, "Türkiye'yi Avrupa Konseyi'nde temsil eden belediye başkanlarından birisiyiz. Bu çerçevede 26-28 Mart tarihleri arasında Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nin 34. Genel Kurulu'na katılmak üzere inşallah yola çıkacağız. 47 Avrupa ülkesinden yaklaşık 318 belediye başkanının katılımıyla düzenlenen 34. Genel Kurul Toplantısı'nın gündemi hayli yoğun. Mülteci çocukların Avrupa'da gittiği ülkelerdeki entegrasyonu eğitimle ilgili sorunları mali anlamda yaşadıkları ekonomik anlamda yaşadıkları sorunlarla ilgili genel bir değerlendirme çalışması olacak. Aynı zamanda geçtiğimiz dönem içerisinde Avrupa'daki ülkelerde yapılan yerel seçimlerle ilgili gözlem raporları değerlendirilecek. Burada Avrupa ülkelerinde yerel yönetimlerle ilgili demokrasi uygulamaları, insan haklarının değerlendirilmesi gibi konularda bütün belediye başkanlarıyla birlikte bir değerlendirme toplantısı olacak" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa