Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF Kadınlar 1.Lig'de yer alan Amed Sportif Faaliyetler, deplasmanda İstanbul ekibi Kireçburnu'na 3-1 yenilerek haftayı puansız kapattı ancak rakiplerinin de yenilmesiyle küme düşme hattından uzak kaldı.

        Ligin bitimine üç hafta kala yeşil kırmızılı beyazlı ekip, bu hafta 24 Mart Cumartesi günü kendi sahasında Trabzon İdmanocağı ile kozlarını paylaşacak. Amed Sportif Faaliyetler, bu maçı kazanırsa büyük ihtimalle ligde kalmayı garantileyecek. 10 takımlı ligin 12 puanla 7'nci sırasında yer alan Amed Sportif Faaliyetler, oynadığı 15 maçtan, 4 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. 3 takımın küme düşeceği ligin tehlikeli bölgesinde yar alan yeşil kırmızılı beyazlı takım, kalan maçlarını en az kayıpla tamamlamak istiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa