Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KESOB Başkanı Ahmet Övüç Regaib Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

        Başkan Övüç mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Ramazan ayının müjdecisi ve üç ayların başlangıcı olan Recep ayına ve mübarek Regaip Kandili'ne hep birlikte ulaşmış bulunuyoruz.

        Üç aylar ismi ile bilinen bu aylar içindeki mübarek geceler; Allah'ın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği, mağfiretinin, lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak yağdığı zaman dilimleridir. Üç Aylar ve Kandil Gecelerimiz, yaradılış gayemizi düşünmenin, yaratan ve yaratılanlarla olan münasebetlerimizi gözden geçirmenin, kendimizi denetleme ve değerlendirmenin, taat, ibadet ve şükürlerimizi artırmanın, geçmişimizin ve geleceğimizin muhasebesini yapıp geleceğe hazırlıklı olmanın, yanlış ve kusurlardan dönmenin, kardeşlik ve beraberlikleri güçlendirmenin ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaştırılmasına gayret göstermenin bir vesilesi olmalıdır.

        Bu duygu ve düşüncelerle bereketli üç ayların başlangıcını müjdeleyen mübarek Regaip Kandilinin, tüm insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını diliyor, milletimizin ve Kayserili hemşerilerimizin Kandilini en içten duygularımla tebrik ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa