Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Fethiye ilçesinde özel öğrenciler "Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" dolayısıyla müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

        Fethiye Evi Gönülleri tarafından düzenlenen etkinlikte, özel rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören 100'e yakın öğrencilerle gönüllüler buluştu.

        Fethiye belediyesi sanatçıları Adem Kazan ile Mustafa Selçukoğlu'nun söylediği hareketli türküler eşliğinde doyasıya oyun oynayan down sendromlu öğrenciler ve aileleri doyasıya eğlenme fırsatı buldular. Etkinlikte dans edip şarkı söyleyen özel çocuklar, daha sonra kendileri için hazırlanan pastayı kestiler. Öğrencilerin velileri de cep telefonlarıyla çocuklarının mutlu anlarını kaydetti.

        Fethiye Evi Gönülleri öncüsü Nesrin Saatcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl Fethiye evi gönüllüler olarak 21 Mart'ta farkındalık yaratmak adına etkinlikler düzenliyoruz.

        Gönüllüler olarak engelliler için farklı etkinlikler yaptıklarını belirten Saatcı " Down Sendromlular bizler için özel. Sosyal medyadan etkinliğimizi duyuruyoruz. Herhangi bir destekçi de istemiyoruz. Sadece duyarlı, farkındalığı yaşamak isteyenler buraya gelsin istiyoruz." dedi.

        Onlar hayatta sevgiden başka hiçbiryeş beklemeyen melekler. Bu kirli dünyada,tuttuğunuz elinizde karıyor. Onlara verdiğiniz değer karşısında küçücük bir gülümsemeleri ve boyunlarınıza sarılmaları paha biçilemez dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa